Kiezen tussen een toprestaurant of een foodtruck is hier vijf passen lopen.
Een viergangenmenu aan tafel terwijl je praat over de liefde, of een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals jij wil.

Het Munchies Restaurant

Afgelopen editie bracht MUNCHIES een culinair gekkenhuis. Het MUNCHIES-restaurant was hier om het festivalterrein in lichterlaaie te zetten. We hadden een hele rits Nederlandse topchefs en sterrenchefs voor jullie verzameld. Hoe valt Japans of Chinees te combineren met wijn? En wat gebeurt er als je wijnblad verwerkt in gerechten, en daar vervolgens stieren ballen of haantjes bij serveert?

Deze keukenprinsen en prinsessen maakten het hemels:

Vrijdag 9 juni: Alain Caron - Café Caron
Zaterdag 10 juni: Tosoa van Coevorden - De Japanner
Zondag 11 juni: Chris Naylor - Restaurant Vermeer

Vrijdag 16 juni: Nel Schellekens
Zaterdag 17 juni: Alexander Wong & Marnix Benschop
Zondag 18 juni: Ivan Beusink - RIJKS

Onze Foodtrucks

Na vier jaar de lekkerste gerechten van onze Foodtrucks te hebben gegeten zijn we nog steeds slank en klaar voor 2018.

DEELT U MAAR