Eten


Onze chefs

Kiezen tussen een toprestaurant of een food truck is hier vijf passen lopen.
Een drie-gangenmenu aan tafel terwijl je praat over de liefde, of een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals jij wil. Deze chefs verzorgen goddelijke wijn-spijs combinaties:


PageLines-header_eten_02.jpg
Foto: Jorn Baars ©
20220611_1536_Bacchus_MaxKneefel_94238
20220612_1726_Bacchus_MaxKneefel_96584
20220612_1523_Bacchus_MaxKneefel_96434
previous arrow
next arrow

Restaurant Compartir

Naast alle culinaire wagens zal dit jaar restaurant & wijnbar Compartir jullie verrassen met seizoensgebonden gerechten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Er wordt een 3-gangen menu geserveerd met gerechten als:  stracciatella met zomergroenten, buikspek met coquille &  chocomousse met hazelnootcrunch (vega menu ook mogelijk). 

Uiteraard nemen ze ook een mooie selectie (natuur)wijnen voor jullie mee. 

Verzeker jezelf nu alvast van een heerlijk tafeltje! €45, – p.p. 

Onze culinaire vrienden van 2023:

  • De Burrata-bar

    De Burrata-bar

  • Sugo

    Sugo

  • BBQ de Paris 

    BBQ de Paris 

  • Karma Kebab

    Karma Kebab

  • Flamm in de Kuchen

    Flamm in de Kuchen

  • Lunch Department

    Lunch Department

  • Au Gwen Marie

    Au Gwen Marie

  • Duck Truck

    Duck Truck

  • Oesters & Chablis

    Oesters & Chablis

  • Saté x Rosé

    Saté x Rosé

  • Padrón

    Padrón

  • De Borrelplank

    De Borrelplank

  • L’Entrecôte Mobile

    L’Entrecôte Mobile

  • Grillhelden: Burgers & Friet.

    Grillhelden: Burgers & Friet.