Kinderhoek

 

Samen met je kinderen naar Bacchus Wijnfestival? Zeker doen.  De kinderhoek wordt misschien wel de gezelligste plek van Bacchus Wijnfestival. Kinderen gaan gratis met ouders mee, een ticket is niet nodig.

Dit kunnen kinderen allemaal uitvreten op Bacchus Wijnfestival:

Boxie
Kunstenaar Boxie (vaste waarde van het festival) maakt samen met jou de wereld een stukje mooier. Werk samen met Boxie aan een kunstwerkje voor om je arm.

Buro Curious
Buro Curious neemt de kinderen mee op avontuur tijdens een avontuurlijke belevingstocht door de wereld van Bacchus Wijnfestival en zijn gevolg van bosnimfen en andere wezens. Met een silent disco set begint de reis via geluiden en muziek; uitmondend in een fijn dansfestijn. 


Electrafete
Een samenwerking tussen kunstenaars Roland Lips en Rik Hermans. De Electrafette is een zenuwspel met drie verschillende parcours. De electrafette reist door het hele land, en heeft al menigeen laten lachen en huilen. Concentreer je goed, anders heeft dit shockerende gevolgen!

Feesttantes Schmink
Met Feesttantes sfeervolle decor, schmink en zelfgemaakte kostuums, reizen de Feesttantes de wereld rond om kleur te brengen. De Feesttantes betoveren grote en kleine mensen tot levende kunstwerkjes vol met kleur en glitters. Feesttantes verbinden mensen met elkaar en toveren zo op ieders gezicht een glimlach!


De Huifkar
Ergens op het festival staat een huifkar op je te wachten. Hij zal je van aaah naar Oooh brengen. Stap in voor een huifkartocht om nooit te vergeten!

De Vliegende Hollander
Lekker hoog schommel bij Bombascha Sideshow Circus. De schommel is gebouwd in 1928 in de DDR. Toen niet zo gezellig maar nu des te meer! Bombascha was meteen verkocht toen deze Luchtschommel hun pad kruisten. Ze namen ‘m over en noemden ‘m De Vliegende Hollander. Bacchus Wijnfestival heeft de primeur. 

Zeker niet alleen voor de kinders!

DEELT U MAAR