Chabrol Wines

 

ChabrolChabrol Wines is importeur en leverancier van wijn met winkels op de Haarlemmerstraat, Stadionweg en op de Overtoom in Amsterdam. Chabrol werkt voornamelijk met kleinere domaines, bodega’s en wijnmakers die – met passie – een goed product maken.
Wijnen rechtstreeks van een Domaine of Château, variërend van prima huiswijnen tot de betere kwaliteitswijnen die er ter wereld worden gemaakt. Het is en blijft een verkenningstocht met als uitgangspunt: lekkere wijnen, dicht bij de mensen.

Chabrol werkt graag met traditioneel gemaakte wijnen en de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Hierbij behoren ook de originele druivenrassen voor de desbetreffende landen en streken. Zo zult u bij Chabrol geen Chardonnay of Cabernet sauvignon uit landen als Italië en Spanje aantreffen, maar louter druivenrassen die garant staan voor de terroir en geschiedenis van betreffende landen zoals de Tempranillo of Tinto Fino voor Spanje en de Sangiovese, Nebbiolo en Montepulciano als druivenrassen voor Italië.

Wijn is passie en achter elke fles zit een verhaal. Wijn, de wereld rond, lekker en in alle prijsklassen. Een wijn van vijf euro wordt met dezelfde passie en visie geselecteerd als een duurdere wijn en dat maakt Chabrol leuk. Alle wijnen verdienen hun plaats en bij Chabrol staat voor elke wijnliefhebber de deur altijd wagenwijd open.

Tijdens Bacchus Wijnfestival presenteert Chabrol Wines 24 klappers.
Adressen

HAARLEMMERSTRAAT 7
1013 EH
Amsterdam
T 020-622 27 81

OVERTOOM 444-446
1054 JW
Amsterdam
T 020-820 22 96

Website

 
DEELT U MAAR