Huisregels

Betaalmiddel

Betalingen van wijn en eten gaan uitsluitend met pinpas of creditcard.
Wij accepteren alle creditcards & pinpassen.
Contant geld in een oude sok? Geen probleem. Lever je contanten in en wij verzorgen prepaid cards met ieder willekeurig bedrag.


Glaswerk

Bij Bacchus Wijnfestival drink je uit een echt wijnglas. Dit wijnglas krijg je bij binnenkomst. Het glas kun je onbeperkt omruilen voor een schoon wijnglas. Bewaak het glas met je leven of koop een nieuwe.

Bij het verlaten van Bacchus lever je je gebruikte glas in en ontvang je een muntje. Dit muntje lever je in aan het begin van het Amsterdamse Bos (thv De Boswinkel) voor een schoon glas in papieren verpakking.

Voor de beste wijnbeleving en minder plastic afval..


Fotografie

Bij betreden van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen. Ben je een fotograaf en wil je je dienst aanbieden neem contact op met bacchus@bacchuswijnfestival.nl.


Honden

Honden (aan de lijn) vinden we nogal gezellig en zijn zeker welkom tijdens Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos.


Promotie

Wil je promotie maken? We willen liever niet dat er op het Bacchus Wijnfestival terrein word geflyerd. Wil je met ons samen iets promoten kun je mailen naar bacchus@bacchuswijnfestival.nl.


Bammetjes

Op het festival terrein is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen. We schenken de beste wijnen en we hebben het lekkerste eten dat je je kunt indenken.


Minder valide

Ons festival is toegankelijk voor minder validen. Het evenement wordt georganiseerd op een grasveld.


Leeftijden

Het festival is toegankelijk vanaf 18 jaar. Iedereen onder de 18 jaar is van harte welkom mits onder begeleiding van ouders of volwassen begeleiders.


Kinderen

Samen met de kids naar Bacchus Wijnfestival? Zeker doen! We gaan er voor zorgen dat alle kinderen zich goed kunnen vermaken. Er is een speelplaats ” Chateau Migraine” waar je samen met je kinderen heen kunt gaan. Kinderen tot 18 jaar gaan gratis met ouders mee, een ticket is niet nodig.


Kluisjes

Op het terrein zijn kluisjes aanwezig.


Toiletten

Onze spoeltoiletten zijn gratis.


Om er voor te zorgen dat alle bezoekers van Het Bacchus Wijnfestival een zo tof mogelijke dag hebben, gelden onderstaande huisregels.

Alle leeftijden zijn welkom op het Bacchus Wijnfestival. Bezoekers jonger dan 18 jaar mogen alleen op het festivalterrein komen onder strikte begeleiding van ouders of andere meerderjarige personen.

Alcohol en tabak zijn onder de 18 jaar verboden.

Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.

Het in het bezit hebben of de handel in soft- of harddrugs is verboden op het festival. Bij het niet naleven van deze regels volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie.

Roken is in de tenten en bij de kinderspeelplaats verboden.

Bezoekers dienen alle instructies, voorschriften en/of aanwijzingen van (beveiligings)medewerkers van Bacchus Wijnfestival te allen tijde op te volgen.

Bezoekers die zich niet houden aan de huisregels van Bacchus Wijnfestival, zal de toegang tot het festivalterrein worden ontzegd. Dit zal geschieden zonder het recht op vergoeding van kosten voor het toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service-, munt- /of andere kosten.

Ons beveiligingspersoneel zal wanneer nodig, bezoekers fouilleren en (hand)tassen doorzoeken. De volgende zaken zijn verboden om mee te nemen naar het festivalterrein: Glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, drugs, (vuur)wapens, ieder andere gevaarlijke of verboden stof of voorwerp, etenswaren, (alcoholhoudende) dranken. Er wordt een uitzondering gemaakt voor babyflesjes en aanverwante zaken.

Honden zijn uitsluitend aangelijnd toegestaan. Wanneer honden agressief gedrag vertonen, dient de eigenaar samen met de hond het festival te verlaten. Honden mogen niet hun behoeften doen op het festivalterrein, gebeurt dit per ongeluk wel dan dan is de eigenaar verplicht dit op te ruimen. Mochten uit hiervoor genoemde zaken op wat voor manier dan ook kosten voortvloeien dan worden deze doorbelast aan de huisdiereigenaar.

Het betreden van het festivalterrein geschiedt op risico van de bezoeker. Het Bacchus Wijnfestival aanvaardt geenszins aansprakelijkheid voor schade, door wie dan ook, welke direct of indirect het gevolg is van handelen of nalaten van het Bacchus Wijnfestival, van alle personen in haar dienst, of van andere personen die door of vanwege haar te werk zijn gesteld, of van derden, tijdens of in verband met het verblijf op het festivalterrein, tenzij de geleden schade het gevolg is van aanwijsbare opzet of grove schuld.

Het is niet toegestaan om discriminerende kleding of andere discriminerende uitingen mee te dragen op het festival.

Het urineren buiten de daartoe bestemde toiletten is verboden.

Mishandeling, bedreiging, discriminatie, ongewenste intimiteiten of ander hinderlijk gedrag is verboden.

Het uitdelen van samples of flyers is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan.

Het maken van professionele audio of video opnames is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan.

Bij aankomst en vertrek van het Bacchus Wijnfestival dienen de bezoekers geen overlast te veroorzaken voor omwonenden of andere bezoekers van het Amsterdamse bos.

Flessen, glazen en / of bekers blijven eigendom van de organisatie en mogen derhalve niet mee naar buiten worden genomen.

Het is verboden om glazen van anderen te verzamelen en in te leveren. Hier wordt strikt op gecontroleerd. Bij constatering volgt directe verwijdering van het terrein.

Gekochte prepaid cards worden door het Bacchus Wijnfestival niet teruggenomen.

Het evenement kan verplaatst, gewijzigd of geannuleerd worden. Kaartkopers kunnen dan aanspraak maken op het terugkrijgen van hun kaarten, echter exclusief de servicekosten.