Wijnfestivalinfo

De tijden

Binnenkort vind je hier de tijden van Bacchus Wijnfestival in 2015

icon_route

icon_euro

Betaalmiddel

Op het festival maken we gebruik van muntjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang. Je kunt de muntjes pinnen of betalen met contant geld. Al het eten en drinken wordt met munten afgerekend. Op het festivalterrein is geen pinautomaat aanwezig.


De Glasheldere spelregels

1. Huur je persoonlijke wijnglas
2. Dit wijnglas gebruik je de hele dag
3. Is je glas vies? dan ruil je dit gratis tegen een schoon exemplaar
4. Bewaak je glas met je leven of huur een nieuwe
voor de beste wijnbeleving en minder plastic afval..


Er zijn verschillende manieren om het Bacchus Wijnfestival te bereiken. Hieronder vind je alle mogelijkheden.icon_route

icon_bike

Lopend of fietsend

Jij bent gezond! Vanaf de Boswinkel (voorheen het bezoekerscentrum) bij de hoofdingang van het bos, vind je je weg vanzelf naar het festivalterrein. De Boswinkel is te vinden op Bosbaanweg 5, 1182 DB in Amstelveen. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival. Je fiets kun je dicht bij het festivalterrein stallen.


Openbaar vervoer

Dicht in de buurt van het festival zijn verschillende mogelijkheden om met het openbaar vervoer te komen. Hieronder zie je welke.

icon_bus

Per Bus
Op bushalte Van Nijenrodeweg / Amstelveense weg, stoppen de lijnen 170, 172, 222 (Connexxion), 66 (GVB).
Deze halte bevindt zich bij de ingang van het bos.
Per Metro
Op metrolijnhalte Amstelveense weg, stopt lijn 50. Hierna is het 15 minuten lopen in de richting van Amstelveen. Het Amsterdamse bos bevindt zich aan je rechter hand
Op metrolijnhalte VU stopt lijn 51. Hierna is het 20 minuten lopen. Eerst in de richting van het VU ziekenhuis en daarna richting Amstelveen


Kijk op onderstaande links voor de beste route

www.9292ov.nl
www.connexxion.nl
www.gvb.nl
www.maps.google.com

icon_car

Per auto

Er is een speciaal parkeerterrein opengesteld door het Amsterdamse bos.

Vanaf Ringweg zuid in de richting Utrecht

Neem op de A10 afslag S108. Sla linksaf bij de verkeerslichten Je rijdt nu op de Amstelveenseweg. Houdt deze weg aan voor ongeveer een kilometer. Sla rechtsaf op de Nieuwe Kalfjeslaan. Ga over het water en neem de tweede afslag rechts. Je bent nu in het bos. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival.

Vanaf Ringweg zuid in de richting Den Haag

Neem op de A10 afslag S108. Sla linksaf bij de verkeerslichten. Je rijdt nu op de Amstelveenseweg. Houdt deze weg aan voor ongeveer een kilometer. Sla rechtsaf op de Nieuwe Kalfjeslaan. Ga over het water en neem de tweede afslag rechts. Je bent nu in het bos. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival.


icon_tree

Je weg vinden in het bos

Bacchus Wijnfestival wordt georganiseerd op het Tulpenboomveld in het Amsterdamse Bos, dit bijzondere terrein ligt in het meest noordelijke gedeelte van het bos, tegen Amsterdam.
 

De entree is te bereiken via de hoofdingang nabij de Boswinkel van het Amsterdamse bos (Bosbaanweg 5, Amstelveen). Als je rechtdoor over het verharde pad het bos in gaat, zie je na ongeveer 450 meter aan je rechterhand de tenten van het Bacchus Wijnfestival staan. De entree bevindt zich aan de rechterzijde van het fietspad. Fietsen kun je dicht in de buurt van het festivalterrein parkeren.

 

 

Kaartje

 


Tentenevent

PageLines- devider_stars.png
Tentenevent zorgt voor beschutting op Bacchus Wijnfestival. We hebben mooi weer besteld, maar we zijn tegelijkertijd goed voorbereid op minder weer. Tentenevent helpt ons wanneer nodig op professionele wijze met extra overkappingen om iedereen beschut en droog te houden.


Tevent

Tevent verzorgt voor Bacchus Wijnfestival de reguliere bar waar bier, fris en water wordt geschonken. Tevent verzorgt veel grote evenementen in binnen- en buitenland en streeft naar de top in kwaliteit en service.


Foto´s
Bij betreding van het Bacchus Wijnfestival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen. Ben je een professionele fotograaf en wil je je diensten aanbieden? Neem contact met ons op via Bacchus.
Bammetjes
Op het festivalterrein is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen.
We schenken de beste wijnen en we hebben het lekkerste eten dat je je kunt indenken.
Promotie
Wil je promotie maken? We willen liever niet dat er op het Bacchus Wijnfestivalterrein wordt geflyerd. Wil je met ons samen iets promoten? Dan kun je mailen naar Bacchus.

Leeftijden
Het festival is toegankelijk vanaf 18 jaar. Iedereen onder de 18 jaar is van harte welkom mits onder begeleiding van ouders of andere begeleiders.
Kluisjes
Op het terrein zijn kluisjes aanwezig. Deze kun je tegen betaling van € 2,- huren.
Toegang minder validen
Ons festival is toegankelijk voor minder validen. Een minder validen toilet is aanwezig. Het festival vindt op gras plaats.

EHBO
Op het festivalterrein is een EHBO post aanwezig
Do’s en don’ts
Slik minimaal één uur voor het festival je hete aardappel door
Plak je horloge af en vergeet je telefoon
Weet je heel veel? Deel je kennis en geniet samen
Lach, dans, huil, drink en kom de volgende dag nog een keer

Kinderen

Samen met de kids naar het Bacchus Wijnfestival? Zeker doen! We gaan er voor zorgen dat alle kinderen zich goed kunnen vermaken. Zo komt er een kleine speelplaats waar je samen met je kinderen heen kunt gaan.  Kinderen gaan gratis met de ouders mee, een ticket is niet nodig.
 

Bedankt

Frank & Rachel @ Voutloos Thanks voor jullie dikke ontwerp
Stijn @ MediaGROE, thanks voor de gelikte website
En jij ook bedankt, hè

Leave a Comment