B.J. de Logie

Banner_win2
Al meer dan anderhalve eeuw voorziet De Logie een vaste en op kwaliteit gestelde klantenkring van mooie wijnen. De klantenkring loopt uiteen van kenners, liefhebbers tot culinaire professionals. Onze wijnen zijn onderscheidend en zijn te vinden bij de mensen thuis als op de tafels in de restaurants.

Wij staan voor vakmanschap, service, wijnen en gedistilleerde dranken met authenticiteit en individualiteit. In ons assortiment treft u naast de grote châteaux en de grand cru’s vooral onze eigen ontdekkingen aan. Uit de Champagne, de Bourgogne, zuidelijk Frankrijk, Italië en Spanje.

Via onze groothandel – Wijnimport van Broekhuizen – importeren wij uitsluitend wijnen die aan onze hoge eisen voldoen van producenten die wij zelf hebben gevonden en waarvan wij weten hoe zij werken. Daarbij selecteren wij vooral op signatuur en karakter: zowel de herkomst van de wijn als de individuele stijl van de maker moeten te herkennen zijn. Elke fles moet iets eigens hebben: “Een persoonlijkheid”. Uiteraard speelt een goede prijs-kwaliteit verhouding een belangrijke rol.

Adres

Beethovenstraat 27
1077 HM
Amsterdam
020 662 62 08

Website

Naar de Wijnkoperijen

Leave a Comment