Vrijdag 8 juni: Numa Muller van restaurant Arles (UITVERKOCHT)

 


Numa Muller werd geboren in Frankrijk, maar verruilde zijn geboorteland voor de Amsterdamse Pijp. Hij nam twee andere Franse chefs mee, en een van die jongens zal hem vergezellen op Bacchus. Ze koken in neo-bistrostijl, wat volgens hem staat voor “herkenbare gerechten, voorzien van nieuwe smaken en een vleugje je ne sais quoi.” Wij weten ook niet hoe hij het flikt, maar in een hap neemt hij je mee naar een kleine buurtbistro in Parijs.

De wijnen bij de gerechten zullen worden geselecteerd door Bette Hamersma, sommelier en gastvrouw bij Arles en nichtje van wijnschrijver Harold Hamersma – de druif valt dus niet ver van de rank. We hebben te horen gekregen dat je op het festival je giecheltje zowel kunt smeren met traditionele wijnen als natuurwijnen – en je ne sais quoi hoor, maar dat klinkt ons als muziek in de oren.
3 gangen inclusief wijn & Entrée tot het festival €65,-

Kaarten koop je hier

 
DEELT U MAAR