Zaterdag 9 juni: Xander Waller van restaurant Entrepot

 


Foto door Chantal Arnts
Xander Waller opende eind vorig jaar samen met Arvid Schmidt restaurant Entrepot. Het is altijd weer een verrassing wat je krijgt als je er gaat eten, want ze stellen dagelijks een menu samen met ingrediënten die op dat moment beschikbaar zijn. Wat we wel zeker weten is dat je niet teleurgesteld zal worden, want de spannende gerechten zijn dus loeiend vers en van uitstekende kwaliteit.

Omdat ze werken met wat beschikbaar is, weten ze nog niet precies wat er op het menu tijdens Bacchus zal staan, maar waarschijnlijk zal het een viergangenmenu worden, waarbij groenten de basis zullen vormen. De gerechten zullen voornamelijk op open vuur worden bereid – geheel in de stijl van hun eigen restaurant.

3 gangen inclusief wijn & Entrée tot het festival €65,-
Entrepot: Aan tafel:18.30-19.00
Zondag Bar Alt: Aan tafel: 17.00

Kaarten koop je hier

 
DEELT U MAAR