Zondag 10 juni: Rick Swinkels, Thomas Kooijman, Bas Diepenbroek en Julius Busscher van Bar Alt

 


Het gloednieuwe restaurant Bar Alt is een samenwerking tussen de jongens van restaurant Jacobsz en Two Chefs Brewing, en richt zich hoofdzakelijk op de combinatie van bier en gerechten. “Met wijn heb je altijd met zuren te maken, terwijl je met bieren ook beschikt over mooie bitters en zelfs umami,” zei Rick eerder tegen Misset Horeca. We weten niet hoe het met jullie zit, maar als het woord ‘umami’ valt, zijn wij om.

Je zou nu je hoofd achterin je nek kunnen gooien en tegen de hemel kunnen schreeuwen: “Bier op een wijnfestival, wat is dit voor godslastering!” – maar speciaal voor Bacchus Wijnfestival gaan de mannen naast bier (de specialisatie van Two Chefs Brewing) ook bijpassende wijnen (de specialisatie van Jacobsz) combineren met hun gerechten. Ze weten nog niet exact wat ze gaan koken, maar het zal in ieder geval een internationaal georiënteerd driegangenmenu worden, speciaal gemaakt voor het festival.

3 gangen inclusief bier+wijn & Entrée tot het festival €65,-

Kaarten koop je hier

 
DEELT U MAAR