“In veel klassieke keukens is het maken van groenten een taak voor de stagiairs. Bij ons is het omgekeerd: groenten zijn de basis van elk gerecht,” vertelt Michelin-chef Chris Naylor, die aan het roer staat in de keuken van het Amsterdamse restaurant Vermeer.
Naylor is een soort Merlijn de Tovenaar van de groentewereld: hij vraagt leveranciers om de beste lokale groenten van het moment en gooit daar zijn kooktechnieken en smaakcombinaties op los, om vervolgens tot wanstaltig lekkere gerechten te komen.
Met zijn viergangendiner in ons MUNCHIES-restaurant, bekrachtigt de chef-kok voor eens en voor altijd dat Nederland klaar is voor een kaart met meer groenten, en minder vlees en vis. Iets waar jij, na dit diner, meer dan ooit van overtuigd zal zijn.
Wat?
Viergangenmenu exclusief wijn, inclusief Entréeticket Bacchus Wijnfestival
Prijs
€ 50,- Koop hier je kaarten
Aanschuiven tussen 18u30 en 20u30