Zondag 18 Juni – Ivan Beusink – RIJKS

 

Ivan Beusink is sinds maart de allernieuwste chef de cuisine van RIJKS, het gerenommeerde restaurant van het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk beschrijft hem als “een keiharde werker die zich niets aantrekt van de clichés van de klassieke keuken” en een chef-kok die “altijd een stapje voor is op de rest.”

Beusink heeft als plan RIJKS internationaal op de kaart te zetten. Hoe hij dat gaat doen, komt hij demonstreren in ons MUNCHIES-restaurant door een vooruitstrevend driegangenmenu te bereiden. Binnen het gedachtegoed van het restaurant uiteraard: kleinschalig geproduceerde ingrediënten, slow food en ambachtelijke ‘vergeten’ streekproducten staan centraal.

Wat?
Driegangenmenu Inclusief wijn, inclusief Entréeticket Bacchus Wijnfestival

Prijs
€70,- Koop hier je kaarten

Op speciaal verzoek is een vegetarisch menu beschikbaar.
Aanschuiven tussen 18.30 en 20.30 uur

 
DEELT U MAAR